Hartzeer: op de werkvloer

Ben jij de werkgever met hart voor je werknemers?

Wil jij je mensen een leerzame en inspirerende middag geven op het gebied van hartzeer? Een middag die jouw mensen inzichten geeft in het wat-hoe- waarom- waartoe van stress? Wat is stress nu eigenlijk? Iedereen heeft het maar over stress maar er zit ook nog wel een nuance in. Hoe zit dat bij jou wanneer we het hebben over spanning, overspanning, stress, chronische stress, depressief of … burn-out. Wat zijn de grootste stressoren van het werk en welke invloed heeft dat op je levensgebieden? Hoe kunnen we omgaan met verdriet wanneer er sprake is van overlijden of scheiding? Hoe zit dat nu met dat rouwproces?

Wil jij vitale werknemers in je bedrijf?

Dan gun je ze deze workshop met zorg en aandacht die ze verdienen.

Uitermate geschikt voor HR, praktijkondersteuners en zorg medewerkers. (en alle anderen die te maken hebben met stress 🙂

Wanneer medewerkers samen trainen groeit jullie teamspirit en de samenhorigheid. Op een respectvolle wijze benoem ik individuele stressoren en maak de training toegespitst op jullie branch.

(Nazorg met individuele coach gesprekken zijn ook mogelijk.)

Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken welke training precies past bij jouw bedrijf. Ik ben al enthousiast en verheug me onze ontmoeting!

Laat je inspireren op deze creatieve workshop.

TIP: Leuk om hier een 6 weken challenge van te maken voor de team spirit.