Hartzeer:invloed van stress en verdriet

Ben jij die ondernemer met hart voor je werkgevers?
Wil jij je mensen een creatieve, leerzame en inspirerende middag geven op het gebied van Vitaliteit? Een middag die jouw mensen inzichten geeft in het wat-hoe- waarom- waartoe van stress? Wat is stress nu eigenlijk? Iedereen heeft het maar over stress maar er zit ook nog wel een nuance in. Hoe zit dat bij jou wanneer we het hebben over spanning, overspanning, stress, chronische stress, depressief of … burn-out. Wat zijn de grootste stressoren van het werk en welke invloed heeft dat op je levensgebieden? Hoe kunnen we omgaan met verdriet wanneer er sprake is van overlijden of scheiding?

Wil jij Vitale mensen in je bedrijf? Gun jij ze dat zonder dat het belerend wordt maar mag ik hen intrinsiek motiveren? Wanneer je medewerkers tegelijk gaat trainen groeit jullie teamspirit en de samenhorigheid. Op een respectvolle wijze benoem ik individuele stressoren en maak de training toegespitst op jullie branch. Individuele gesprekken zijn ook mogelijk.

Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken welke training precies past bij jouw bedrijf. Ik ben al enthousiast en verheug me onze ontmoeting!

Laat je inspireren op deze creatieve herfst of kerstborrel. Of voor een heerlijke frisse start in de lente of zomer.(Leuk om hier als team 6 weken commitment aan te geven voor de team spirit.)

Neem nu contact met mij op en ik stuur een offerte op maat.

JA, ik wil meer informatie